OctoLine2 kezelések

Teljes körű arctisztítás és kényeztetés

Az OctoLine2 olyan összetett és komplett berendezés, melynek különböző kezelőfejei számos technológia használatát teszik lehetővé. Ennek segítségével minden bőrtípusra és problémára – érzékeny bőr, aknés probléma, heg, szem alatti sötét karika, pigmentfoltok, öregedő bőr, ráncok – hatékony megoldást nyújt. A kezelőfejek kínálta lehetőségek kombinálásával személyre szabható és teljes körű arcápolás végezhető nemcsak hatásosan és látványosan, de kényeztetéssel egybekötve.

A rohanó hétköznapok nem kímélik az embert: nyúzottak, stresszesek és fáradtak leszünk.  Mindezek alól az arcunk sem kivétel. Bőrünk mindennapi ápolása rendkívül fontos a testi-lelki harmónia megteremtése és önbizalmunk érdekében. Az otthoni arctisztítási rutin mellé érdemes rendszeresen beiktatni egy-egy szakszerű kozmetikai kezelést is. A látható és tartós eredményeket biztosító kezelések egy része kellemetlen, akár kissé fájdalmas is lehet.

Az OctoLine2 fájdalommentes, hatékony, egyéni igényekhez igazítható és kényeztető megoldásokat kínál. Így, a kifogástalan arctisztítás mellett a kezelés egyszerre kellemes és pihentető is.

OctoLine2 különböző fejeivel végzett kezelések

Ultrahang kezelés

Az ultrahang segítségével a kezelés során használt jótékony hatóanyagok mélyen a bőrbe jutnak. Így rendkívül eredményesen képesek regenerálni, hidratálni, feszesíteni a bőrt és halványítani a pigment foltokat. Az eljárás serkenti a mikrokeringést, ezáltal növeli a bőrben a tápanyagellátást. Az ultrahang hatására fokozódik a kollagén – és az elasztintermelés, így a bőr fiatalosabb, rugalmasabb lesz. Egy speciális fej segítségével hatékonyan és biztonságosan alkalmazható a szem körüli egyedi problémák kezelésére és a sötét karikák halványítására is.

Iontoforézis kezelés

Az iontoforézissel működő technológia az arcfeszesítés és fiatalítás egyik leghatékonyabb eszköze. A kezelőfej negatív és pozitív töltésű részei közötti mikroáram áthalad a szöveteken is, és ez okozza a terápiás hatást. Ez az áram az arckontúr megtartásában nagy szerepet játszó izmokat tornáztatja, ezáltal képes fiatalítani, feszesebbé tenni az arcot. Használatával visszahúzódik a toka is. A kezelés erőssége állítható, így teljes mértékben adaptálható az egyéni igényekhez. Sok esetben már egy alkalom után is látványos eredményt érhetünk el. Természetesen a hosszú távú jó eredményt az ismételt kezelések biztosítják.

OxyJet kezelés

Az egyik legkülönlegesebb élményt kínáló OxyJet kezelőfej tiszta vízzel és gyógyvízzel is használható. A kezelés javítja a bőr mikrocirkulációját, melynek eredménye egységes és egészséges bőrfelszín. A hatás igen rövid idő alatt kialakul. A friss oxigénnel dolgozó OxyJet fájdalommentesen képes kezelni a gyulladt, pattanásos bőrt is, így a tinédzserkori problémák megoldásához is hatékony segítséget nyújt. Alkalmazása során semmilyen kemikália nem szükséges. Így optimális választás lehet érzékeny bőrre is. Minden nő számára ajánlott, 30 éves kor felett különösen jótékonynak bizonyul. A vízpermet mélyen az arcbőrbe jut, így rendkívül hatékonyan képes azt hidratálni

OxySpray kezelés

Ezzel a kezelőfejjel az adott bőrtípusnak leginkább megfelelő hatóanyag tiszta oxigénnel vegyítve jut a bőrre és annak mélyebb rétegeibe egyaránt. Az OxySpray felfrissíti és megnyugtatja az arcbőrt. Hatása még hosszan érezhető a kezelés után is. Ha csak kevés idő áll rendelkezésre, érdemes egy tisztítást és az OxySpray hatóanyag bevitelét választani. A kezelés viszonylag rövid, látványos eredmény érhető el vele.

Tisztító arcfiatalító kezelés

Ezzel a professzionális, teljes körű tisztító és arcfiatalító kezeléssel már egy alkalommal is látványos eredményeket érhetünk el. A jótékony hatást három különböző technológia ötvözése biztosítja. Az AquaClean rendszer egyszerre végzi a bőr kíméletes hámlasztását, csiszolását és a mély rétegek tisztítását. A LED fényterápia a hatóanyagok megfelelő bevitelét biztosítja.

A gyémántfejes mikrodermabrázió vákuummal kombinált kezelőfeje segítségével tökéletes hámlasztás, peeling érhető el. A LED fényterápiával kombinált elektroporációs kezelőfejjel a hatóanyagok mélyrétegi bejuttatását érjük el. A HydraBeauty kezelés eredményesen alkalmazható pórustisztításra, bőrtónus – és szerkezetjavításra, mélytisztításra, hámlasztásra, hidratálásra, ránctalanításra és feszesítésre.

Mitől jó a HydraBeauty?

Nem csak a tisztításban, de hidratálásban verhetetlen! Komplex kezelést biztosít a tisztítás és a hidratálás jegyében.

Az AquaClean technológiának köszönhetően a bőr egyedi érzékenységéhez igazodva tudjuk kiválasztani az optimális peelingezés erősségét. Így akár gyulladt, érzékeny bőr esetén is hatásosan tudunk kezelni. A vizes alapú savas hámlasztás segítségével beállíthatjuk az ideális kezelés intenzitást. Az első lépés a T-zóna intenzív kezelése. Ennek keretein belül szakorvosunk tejsavval távolítja el a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Ezt követi a kíméletes szalicilsavas tisztítás, mely nyugtatja az aknés, és más problémás területeket. Ezen kívül meggátolja a T-zóna szennyeződését, eltávolítja az elhalt hámsejteket. A kezelés utolsó lépésként egy különleges hidratáló komplexszel ápoljuk a bőrt.

Az intenzívebb gyémántfejes mikrodermabrázióval markánsabb peelingező kezeléseket tudunk beépíteni a bőrmegújítás folyamataiba.

Az elektroporációs (tű nélküli) kezelőfej biztosítja, a hatóanyagok mélyrétegekbe történő bejuttatását a tartós mélyhidratálás érdekében (mezoterápia). A kezelés során használt fényterápia további segítség az aknék elleni harcban. Ez a kezelés a bőrsejt-állományt fiatalítja és fertőtleníti is.

Arról, hogy az Ön esetében melyik kezelés adja a legjobb eredmény, Dr. Gáspár Lilla orvosunkkal konzultálhat. Ő egyben a gépeket forgalmazó cég hazai oktatója is.