Tekintse meg EUNSUNG referencia szalonunkat!

Eddigi szakmai munkám elismeréseként az megtiszteltetés ért, hogy Magyarország egyik vezető orvosi-arcesztétikával foglalkozó cégével, a Center Kft.-vel olyan együttműködést hozhattam létre, amelynek célja, hogy szalon körülmények között is megtalálhatóak és kipróbálhatóak legyenek a legkeresettebb professzionális arckezelő eljárások. Az együttműködés célja, hogy a magas színvonalú és megbízható eljárások egy helyen nemcsak megtekinthetőek, hanem kipróbálhatóak is legyenek mind a vendégek, mind a szakemberek számára. Vendégeink számára biztosítjuk a megbízható, kiemelkedően professzionális gépparkot és a hozzáadott, nagy gyakorlaton alapuló orvosi tudást. A szakemberek a kezelések folyamán szerzett tapasztalatokat szakmai napokon, előadásokon illetve akár megtekintett kezelések folyamán ismertetjük meg. Közös célunknak megfelelően, így olyan kezelőhelyet hoztunk létre, amely mindenki számára lehetővé teszi a legmagasabb színvonalú technika, és az ehhez harmonikusan illeszkedő  magas szintű elméleti és tapasztalati tudás igénybevételi lehetőségét.

Várjuk szeretettel Budaörsön az Otthon közben található szalonunkban!

EunSung Global Corporation

Az EunSung Global vállalatot 1995-ben alapították, a dél-koreai Szöulban. A cég innovatív orvos-esztétikai készülékeket gyárt. Jelenleg több mint 60 országban erősítik folyamatosan piaci pozíciójukat. A vállalat portfóliója az orvosi eszközökön túl kiterjed a hagyományos, és innovatív kombinált technológiás test- és arckezelő készülékekre is. Az EunSung vállalat küldetése és üzleti filozófiája a vevők minél magasabb színvonalú kiszolgálásán alapul. Termékeiket kiváló minőségben és technológiai színvonal mellett gyártják, és folyamatosan fejlesztik a vevői visszajelzések figyelembe vételével. Az EunSung Global vállalat mára a világ egyik legnagyobb esztétikai gyártójává vált. A magyar esztétikai szakemberek csak 2018-ban több mint 100 EunSung készüléket vásároltak.

Arról, hogy az Ön esetében melyik kezelés adja a legjobb eredmény, Dr. Gáspár Lilla orvosunkkal konzultálhat. Ő egyben a gépeket forgalmazó cég hazai oktatója is.