Miben más nálunk a dióda lézeres szőrtelenítés?

Dióda lézerünkkel 5-6 kezelés is elegendő, melyekre 4-6 hetente sor kerülhet, így akár fél év alatt elérhető a kívánt eredmény. Ha tartós, hatékony és fájdalommentes szőrtelenítést szeretne, bátran keressen fel minket.

A készülék úgy juttatja a lézerfényt a kezelt területre, hogy energiáját a szőrszál egyenesen a szőrtüszőbe vezeti, amely ettől elhal, így nem nő többet belőle pigmentált szőrszál.

Elhoztuk Önnek a Clearlight™ LD808 Dióda lézeres tartós szőrtelenítést, amely egy új generációs lézer és minden olyan technológiai újítást ötvöz, mely növeli a kezelés eredményességet. Nagyméretű kezelőfeje és háromféle üzemmódja könnyen lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan szőrtelenítsünk, hisz a célterületen nagyobb számú szőrtüszőt ér el a hagyományos kezelőgépekkel szemben és a bőr védettsége is biztosítottabb.

Dr. Gáspár Lilla – a 2016-os és 2017-es BeautyFórum felkért előadója

A Clearlight™ LD808 Dióda lézeres szőrtelenítés lehetővé teszi a lehető legnagyobb energiaszint biztonságos bőrbe juttatását úgy, hogy ugyanakkor biztosítja a bőr védelmét. A továbbfejlesztett SHR (Super Hair Removal) üzemmód a hagyományos lézer és a pulzáló fény (IPL) előnyeit egyesíti ezáltal gyorsabban, hatásosabban és kevesebb fájdalommal jár ez az eljárás szemben az IPL, lézer vagy E-light kezelésekkel. A többi eljáráshoz képest a lézer nagyobb spot (kezelt felület) mérettel rendelkezik, azaz egyszerre több szőrtüszőre hat, ezáltal javítja az energiaelnyelődés mértékét úgy, hogy mélyebb penetrációt ér el a célterület szőrtüszőiben.